Showcases

Lecoutere Gebroeders

Een website voor Lecoutere Gebroeders, een toonaangevende installateur van grootkeukens. Dit bedrijf had dringend behoefte aan een nieuwe website, omdat hun huidige site niet langer voldeed aan de moderne standaarden.

Bekijk case
OLEC

OLEC (Olivier Lecoutere Energy Consultant). Deze zelfstandige energieconsultant had dringend behoefte aan een volledig nieuwe website die eenvoudig, overzichtelijk en snel te realiseren was. Tijd was een belangrijk element en we stonden voor de uitdaging om de website binnen een korte periode live te krijgen.

Bekijk case
Laurent Dierckx

Een website voor de getalenteerde kunstenaar Laurent Dierckx. Laurent wilde graag zijn diverse repertoire op een overzichtelijke en moderne manier presenteren aan het publiek. Ons doel was om een website te creëren die de kunstwerken van Laurent op een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier toont.

Bekijk case
Rock My Jewels

Rock My Jewels, een bloeiende online juwelenwinkel. De eigenaresse van de winkel had een webshop nodig waar ze op een eenvoudige manier haar prachtige juwelen kon verkopen. Ons doel was om een strak, modern en gebruiksvriendelijk ontwerp te creëren dat de focus legt op de sterren van de show: de juwelen zelf.

Bekijk case
Vestiti Flo

Vestiti Flo; een samenwerking met een bloeiende kledingzaak. Dit snelgroeiende bedrijf had een webshop nodig om hun collecties ook online aan te bieden. Onze taak was om een strakke en overzichtelijke webshop te ontwikkelen die perfect aansluit bij de groeiende behoeften van het bedrijf.

Bekijk case