Vestiti Flo

Case introductie

Vestiti Flo; een samenwerking met een bloeiende kledingzaak. Dit snelgroeiende bedrijf had een webshop nodig om hun collecties ook online aan te bieden. Onze taak was om een strakke en overzichtelijke webshop te ontwikkelen die perfect aansluit bij de groeiende behoeften van het bedrijf.

We hebben een moderne en gebruiksvriendelijke webshop gecreëerd die de stijl en uitstraling van het merk weerspiegelt. De focus lag op een intuïtieve navigatie en een aantrekkelijke presentatie van de collecties, zodat bezoekers gemakkelijk hun favoriete items kunnen vinden en aankopen kunnen doen.

Vervolg

Een belangrijk aspect van dit project was de integratie van het kassasysteem van de fysieke winkel met de online webshop. We hebben gezorgd voor een naadloze synchronisatie van de voorraad, waardoor het bedrijf altijd de juiste informatie heeft over de beschikbaarheid van producten, zowel online als in de winkel. Dit zorgt voor een efficiënt voorraadbeheer en voorkomt teleurstellingen bij klanten.

Naast het vereenvoudigen van het bestelproces, hebben we ook een gebruiksvriendelijke app voorzien waarmee het bedrijf eenvoudig bestellingen kan opvolgen en verzenden. Met deze app kunnen ze de bestellingen klaarzetten voor verzending zodra de pakjes gereed zijn. Dit verhoogt de efficiëntie en zorgt voor een vlotte afhandeling van de bestellingen.

Resultaat

Door deze webshop-oplossing kon het bedrijf niet alleen hun klantenbestand vergroten, maar ook de omzet verhogen door hun producten online beschikbaar te stellen. Het resultaat is een succesvolle online aanwezigheid die het bedrijf helpt te groeien en te voldoen aan de behoeften van hun klanten.

Bekijk onze portfolio voor meer voorbeelden van succesvolle projecten die we hebben afgerond.