OLEC

Case introductie

OLEC (Olivier Lecoutere Energy Consultant). Deze zelfstandige energieconsultant had dringend behoefte aan een volledig nieuwe website die eenvoudig, overzichtelijk en snel te realiseren was. Tijd was een belangrijk element en we stonden voor de uitdaging om de website binnen een korte periode live te krijgen.

Om aan deze behoeften te voldoen, hebben we ervoor gekozen om aanpasbare templates te gebruiken. Dit stelde ons in staat om efficiënt te werken en tegelijkertijd een website van hoge kwaliteit aan te bieden zonder de deadline uit het oog te verliezen.

Vervolg

Het resultaat was een moderne, responsieve website die perfect de expertise en diensten van OLEC weerspiegelde. We hebben de nadruk gelegd op een eenvoudige en intuïtieve navigatie, waardoor bezoekers gemakkelijk toegang konden krijgen tot de relevante informatie. Door het gebruik van heldere en beknopte teksten, samen met aantrekkelijke afbeeldingen, kreeg de website een professionele uitstraling die vertrouwen en geloofwaardigheid opwekt bij potentiële klanten.

Resultaat

We zijn er trots op dat we OLEC hebben kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun online aanwezigheid binnen de gestelde deadline. Het was een geweldige samenwerking waarin we hebben laten zien dat efficiëntie en kwaliteit hand in hand kunnen gaan.

Bezoek onze portfolio om een beter beeld te krijgen van ons werk en de verschillende projecten die we hebben voltooid.