Lecoutere Gebroeders

Case introductie

Een website voor Lecoutere Gebroeders, een toonaangevende installateur van grootkeukens. Dit bedrijf had dringend behoefte aan een nieuwe website, omdat hun huidige site niet langer voldeed aan de moderne standaarden. Onze taak was om een website te creëren die vertrouwen en expertise uitstraalt, passend bij het imago van het bedrijf.

We hebben een professionele en overzichtelijke website ontwikkeld, die de kernwaarden en kwaliteiten van Lecoutere Gebroeders perfect weerspiegelt. De homepage verwelkomt bezoekers met een strak en aantrekkelijk ontwerp, direct gericht op het overbrengen van de professionele ervaring van het bedrijf.

Vervolg

Een belangrijk onderdeel van de website is de services-pagina, waar de verschillende diensten van Lecoutere Gebroeders worden gepresenteerd. Hier kunnen bezoekers gedetailleerde informatie vinden over de installatie van grootkeukens, inclusief de expertise en specialisaties van het bedrijf.

Om potentiële klanten een beter inzicht te geven in de kwaliteit van het werk van Lecoutere Gebroeders, hebben we een aparte pagina gecreëerd voor hun gerealiseerde projecten. Hier kunnen bezoekers foto’s en beschrijvingen bekijken van succesvol afgeronde projecten, wat vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwt.

Daarnaast hebben we ook een pagina toegevoegd waarop de merken waarmee Lecoutere Gebroeders samenwerkt worden vermeld. Dit toont aan dat het bedrijf samenwerkt met gerenommeerde merken in de grootkeukenindustrie en hun klanten hoogwaardige producten en oplossingen kan bieden.

Resultaat

Dankzij ons nauwe partnerschap met Lecoutere Gebroeders hebben we een website gecreëerd die voldoet aan hun specifieke behoeften en verwachtingen. Het eindresultaat is een prachtige, geoptimaliseerde website die het bedrijf op een inspirerende manier weergeeft.

Om de algehele uitstraling van de website compleet te maken, hebben we ook enkele foto’s gemaakt van het bedrijf zelf. Deze foto’s zijn zorgvuldig geselecteerd en geplaatst om de professionele uitstraling en kwaliteit van Lecoutere Gebroeders te benadrukken.

Bekijk de website van Lecoutere Gebroeders en ontdek zelf hoe we hun online aanwezigheid hebben verbeterd en hun expertise hebben laten stralen.