Galerie Jos Depypere

Case introductie

We zijn verheugd om ons succesvolle partnerschap met kunstgalerie Jos Depypere te Kuurne te delen. Galerie Jos Depypere, een gerenommeerde naam in de kunstwereld, benaderde ons met de behoefte aan een volledige rebranding en een nieuwe website.

Wij gingen aan de slag om een modern en authentiek ontwerp te creëren dat de essentie van de galerie zou weerspiegelen. We werkten nauw samen met de galerie om een beter begrip te krijgen van hun visie, waarden en doelen. Dit stelde ons in staat om een website te ontwikkelen die niet alleen mooi en aantrekkelijk was, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk voor bezoekers.

Bart Ramakers

Vervolg

Een belangrijk onderdeel van het project was het creëren van een overzichtelijke structuur waarin de kunstwerken, artiesten, evenementen en blogberichten gemakkelijk te vinden waren. We hebben een op maat gemaakte Artiestenpagina, Evenementenpagina en Blogpagina ontwikkeld, zodat de galerie eenvoudig nieuwe inhoud kon toevoegen en beheren.

Een van de hoogtepunten van dit project was de implementatie van een webshop. Hierdoor kon Galerie Jos Depypere een breed scala aan kunstwerken online presenteren en verkopen. We hebben ervoor gezorgd dat de webshop overzichtelijk en gebruiksvriendelijk was, met filters en zoekmogelijkheden, zodat bezoekers moeiteloos door het aanbod konden bladeren en hun favoriete kunstwerken konden vinden.

Resultaat

Dankzij ons nauwe partnerschap met kunstgalerie Jos Depypere hebben we een website gecreëerd die voldoet aan hun specifieke behoeften en verwachtingen. Het eindresultaat is een prachtige, geoptimaliseerde website die de kunstwerken en het karakter van de galerie op een inspirerende manier weergeeft.

We zijn trots op dit succesvolle project en kijken ernaar uit om meer van onze voltooide projecten met u te delen. Blader door onze portfolio voor een beter inzicht in ons werk en onze expertise.