Services

Onze services voor een succesvolle online aanwezigheid!

We kijken ernaar uit om een nieuw project te starten

Laten we jouw web space naar een hoger niveau tillen!

Waarom met ons werken?

Persoonlijke aanpak

We geloven in een persoonlijke aanpak bij elke samenwerking. We luisteren naar onze klanten, begrijpen hun doelen en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij hun visie en behoeften. Jouw succes is ons succes!

Kwaliteit en nauwkeurigheid

We leggen de lat hoog als het gaat om de kwaliteit van ons werk. We streven naar nauwkeurigheid in elk detail, van het ontwerp tot de ontwikkeling en de implementatie van geavanceerde functies. We zorgen ervoor dat elk project aan onze hoge standaarden voldoet.

Ondersteuning en onderhoud

Onze toewijding aan langdurige klantrelaties gaat verder dan de initiële oplevering van de website. We bieden continue ondersteuning en onderhoudsdiensten zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Ons werkproces

Nauwgezet en gestroomlijnd: Ons efficiënte werkproces voor succesvolle projecten

Voorbereiding

Om uw vereisten in kaart te kunnen brengen, vragen wij u een algemene vragenlijst in te vullen. Hiermee kunnen wij u een eerste noden- en kostenvoorstel aanbieden.

Na wederzijds akkoord gaan wij verder met het in kaart brengen van uw vereisten om zo tot een duidelijk beeld te komen van uw vereisten. Eenmaal dit duidelijk is kunnen wij verder naar de ontwerpfase.

Ontwerp

Nadat wij voldoende inzicht hebben verkregen in uw behoeften en wensen, beginnen wij met het ontwerpen van de website. Hoe deze ontwerpfase verloopt, hangt af van het project. Het ene project is
complexer dan het ander waardoor mogelijks meer overleg nodig is.

Het ontwerp wordt op regelmatige basis met u gedeeld teneinde feedback te vergaren. Na wederzijds akkoord gaan we over tot het bouwen van de website.

Bouwen

Tevreden met het ontwerp? Wij gaan over tot het bouwen van uw website! De nodige infrastructuur zoals de webhosting, domeinnaam, CMS-systeem, … worden op punt gezet.

Daarna gaan wij aan de slag met de website zelf. Pagina per pagina wordt gecreëerd volgens uw vooropgestelde wensen. Tussentijdse vooruitgangen worden met u gedeeld om steeds de juiste feedback te verkrijgen. Eenmaal de ruwbouw klaar is, gaan we over naar de afwerkingsfase

Afwerking

Nadat alle pagina’s en functionaliteiten van uw website ontwikkeld zijn, delen we een laatste voorbeeld met de klant. Samen bekijken we het voorlopige resultaat. Mochten er nog opmerkingen zijn, bewerken we elk nodige detail zodat uw website volledig naar wens is.

Na een final check zetten wij de website live en stellen we de nodige SEO optimalisaties in voor zoekmachines zoals Google.

Maintenance & Support

Wij onderhouden uw website zodat deze optimaal blijft draaien. Daarnaast staan wij ook in voor de nodige updates zodat alle functionaliteiten blijven werken op uw website.
Deze service wordt ten sterkste aangeraden.

Indien u deze service niet wenst op te nemen, staan wij niet in voor het onderhoud van uw website. Dit dient dan door de klant zelf te worden onderhouden.

Daarnaast bieden wij ook support aan na de go-live van uw website. Heeft u hulp nodig met het toevoegen van extra content zoals webshop items of had u graag iets laten aanpassen op uw website? Wij helpen u hier graag mee verder.