Website laten maken

S001

Heb je een mooie toekomstbestendige website nodig voor je bedrijf?

Zeker weten! Een mooie toekomstbestendige website is de sleutel tot het aantrekken van nieuwe klanten en het versterken van je online aanwezigheid. Ik sta klaar om je te helpen bij het maken van een professionele en responsieve website die de groei van je bedrijf ondersteunt, zowel nu als in de toekomst.

Voorbereiding

Om uw vereisten in kaart te kunnen brengen, vragen wij u een algemene vragenlijst in te vullen. Hiermee kunnen wij u een eerste noden- en kostenvoorstel aanbieden.

Ontwerp

Nadat wij voldoende inzicht hebben verkregen in uw behoeften en wensen, beginnen wij met het ontwerpen van de website.

Bouwen

Tevreden met het ontwerp? Wij gaan over tot het bouwen van uw website! Pagina per pagina wordt uw website gebouwd.

Wat we doen

Web design

Wij ontwerpen een visueel aantrekkelijke en functionele website die de gebruikerservaring verbeteren en jouw webspace tot leven brengt.

Web development

Wij bouwen jouw professionele website waarbij gebruikt gemaakt worden van de nieuwste technologieën en tools.

SEO basics

Wij zorgen voor de essentiële SEO basisprincipes, zoals het optimaliseren van je websitestructuur, het implementeren van relevante zoekwoorden en het verbeteren van de technische aspecten.

Maintenance & Support

Wij bieden maintenance en support services aan, waardoor je website altijd up-to-date blijft en eventuele technische problemen snel worden opgelost.

Webhosting

Wij zorgen voor betrouwbare webhostingoplossingen die ervoor zorgen dat je website altijd online is en snel toegankelijk voor uw bezoekers.

Zelfstandig aanpassen

Als klant krijg je de mogelijkheid om zelfstandig wijzigingen aan te brengen, of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe foto's, het aanpassen van teksten of het toevoegen van een blog.

Uw bedrijf verdient een betere website

Laten we een nieuw project starten!